Spahelg for håndballtilhengere Millionavtale med Kragerø Resort

Kragerø Resort og Norsk Topphåndball inngår millionavtale og tilbyr spahelg i Kragerø ved kjøp av sesongkort til klubber i Postenligaen.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Kragerø Resort og Norsk Topphåndball har inngått et samarbeid som vil komme både supportere og støttespillere innen næringslivet, samt norske toppklubber til gode.

Ved kjøp av et sesongkort til en av de utvalgte eliteserieklubbene, der man får tilgang til samtlige av lagets Postenliga-kamper for neste sesong, får man i tillegg en spaweekend for to personer ved hotellet for bare 500 kroner. Avtalen har en verdi på mellom to og fire millioner kroner.

– Dette er en vinn-vinn-vinn-situasjon. Denne avtalen kommer både privatpersoner, bedrifter, klubbene og Kragerø Resort til gode, sier salgssjef i Norsk Topphåndball, Joachim Jensen.

– I tillegg til å kunne følge sitt håndballag gjennom hele sesongen, vil man få en fantastisk helg ved et av Norges vakreste spa-resorter. Klubbene sikres ekstra inntekter ved økt salg av sesongkort, samt enda større publikumstilstrømning som vil bygge oppunder sporten og klubben på sikt, sier Jensen, som kan vise til økt publikumstall på mellom 18 og 23 prosent for inneværende sesong.

– Samtidig vil Kragerø Resort få vist frem sitt flotte hotell til et større – og kanskje nytt – publikum. Det er jo ikke tilfeldig at Norsk Topphåndball har valgt å inngå et samarbeid med nettopp Kragerø Resort. Hotellet ligger unikt til ved sjøen, med utsikt over skjærgården og en av Norges beste golfbaner i umiddelbar nærhet, og vi ønsker selvfølgelig å tilby våre støttespillere det beste, legger Jensen til.

Jørre Kjemperud, aksjonær ved Kragerø Resort, sier:

– Vi i Kragerø er stolte over å kunne få denne muligheten til å ta et grep i håndball-Norge. Vi er selvsagt veldig stolte av vårt hotell, og er svært glade for å kunne ønske det norske håndballpublikummet, næringslivet og andre håndballinteresserte velkommen til oss.

Ved kjøp av et sesongkort til 1000,- får man altså et weekendopphold, som gjelder for to personer på dobbeltrom inkludert frokost, for bare 500 kroner. Avtalen gjelder for klubbene Arendal, Runar, Flint og Drammen. Det er kun 300 sesongkort pr. klubb, så det er førstemann til mølla.

 Kontaktinfo:

Joachim Jensen, tlf: +47 97 71 70 44 og mail adr: joachim.jensen@topphandball.no

Jørre Kjemperud, tlf: +47 91 33 66 47 og mail adr: jorre.kjemperud@krageroresort.no