Sølvkamp i Nadderud Arena

Alt avgjøres onsdag 16.mars.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

GRUNDIGligaen menn har sin siste runde, og selv om noen plasseringer er avgjort, er det fortsatt en del spenning igjen.

1900: Haslum – Elverum i Nadderud Arena
Poeng til Haslum betyr sølv til Haslum. Elverum må vinne med fire mål eller mer for å ta sølv. Begge lag er uansett sikret medalje.

1900: ØIF Arendal – Bodø i SØR Amfi
ØIF Arendal er seriemester og vil selvsagt gjerne krone gullfesten med seier også i siste runde. Bodø er på siste sluttspillplass, men risikerer å være ferdigspilt om det blir tap her.

1900: Drammen – Halden i Drammenshallen
Drammen på 9.plass før denne, men er bare ett poeng bak Bodø som innehar siste sluttspillplass. Halden blir nummer fire eller fem, og det er kanskje vertene som har mest å spille for. Men Jonas Willes menn vil neppe gi seg uten kamp i Drammen.

1900: Bækkelaget – Runar Sandefjord i Oppsal Arena
Bækkelaget kan teoretisk havne på 9.plass og være ferdigspilt for sesongen, om både Drammen og Bodø vinner sine kamper og BSK selv taper denne. Runar Sandefjord ender på kvalikplass og spiller kun for æren her.

1900: Kolstad – Stord i Trondheim Spektrum
Kolstad blir nummer seks mens Stord rykker ned fra 11.plass, uavhengig av utfallet her.  For disse to handler et om å avslutte seriespillet med stil.

1900: Viking – FyllingenBergen i Stavanger idrettshall
Vikig har hatt en vanskelig sesong og står fortsatt med minuspoeng etter bare en seier og en uavgjort på de 21 første kampene. Rykker ned. FyllngenBergen blir nummer fire eller fem, og er altså sikret sluttspill. Æren står på spill i vestlandsoppgjøret.

Haslum – Elverum er ukas hovedkamp og sendes direkte på Eurosport Norge fra kl 1845 onsdag. De øvrige kampene kan du følge på handballtv.com.

Men som alltid, Håndball er best live i en arena! God fornøyelse!

(NTH Web.red)