Sikrer Stabæk plassen?

Stabæk har ni mål å gå på før returoppgjøret i Nadderud Arena

Skrevet av NTH

Stabæk – Skrim Kongsberg, søndag 30.april kl. 1530. Nadderud Arena

Stabæk har ni mål å gå på før den siste kvalifiseringskampen mot Skrim i Nadderud Arena. Skrim har helt sikker hensikt om å gjøre jobben vanskelig for Stabæk, men ni mål er fortsatt mange mål å ta igjen.

I den første kampen ble Helene Gigstad Fauske, Stabæk, den store spilleren med hele 11 mål. Jenny Sneve fulgte bra opp med sine 8. For Skrim var Ingvild Bakkerud sentral med 9 mål.

Dette skrev NTH etter første kamp:

Helene Gigstad Fauske overbeviste i den første kvalifiseringskampen til Grundigligaen mellom Skrim Kongsberg og Stabæk. Stabækjenta scoret hele 11 mål i kampen, og var virkelig med på å påvirke kampen i Stabæks favør.

Til sammen vant Stabæk med 10 mål og det gjorde jobben som Skrim Kongsberg skal gjøre i Nadderud Arena søndag 30.april meget vanskelig.

Ingvild Bakkerud og Cathrine Korvald slo an tonen for Skrim og scoret ni mål hver, men det holdt ikke mot et Stabæk som i tillegg til Fauske hadde Jenny Sneve med 8 mål, Henny Reistad og Mie Sophie Sando med 6 mål hver på scoringslisten.

Skrim hadde ledelsen noen få minutter i starten av kampen, men etter ca sju minutter tok Stabæk over og så seg ikke tilbake.

Returkampen går i Nadderud Arena søndag 30.april kl. 1530.

Kan Skrim overraske i Bærum og ta igjen forspranget?

Kampen ser du på HandballTV.com
Men vi anbefaler alltid naturligvis at du aller helst følger dramatikken i haller og arenaer, der det virkelig skjer.

Husk også å stemme på Publikumsfavoritten!