Semifinalelagene er klare

Larvik, Byåsen, Vipers og Storhamar er klare for semifinalene

Skrevet av NTH

Larvik – Oppsal

Larvik vant som forventet den andre kvartfinalekampen mot Oppsal med sifrene 30-19 i Boligmappa arena søndag 23.april.

Tine Stange ble kåret til banens beste spiller, mens Marit Malm Frafjord ble mestscorende for Larvik med åtte mål.

June Bøtger, Oppsal, fulgte godt opp fra forrige kamp og puttet sju mål i denne kampen også. Flest av Oppsaljentene, og faktisk 100% uttelling på skuddene!

 

Byåsen – Tertnes

Tertnes vant kampen i Trondheim 30-29, men det holdt ikke for Bergenserne. Byåsen er klar for semifinalen etter å ha vunnet med seks mål i Bergen i første semifinalekamp. Ida Alstad ble mestscorende for Trønderne med åtte mål, mens Julie Lygren scoret samme antall for Tertnes, og flest av Tertnesjentene.

Begge lagene byttet på å lede kampen med 3-4 mål til det var igjen ti minutter av første omgang, deretter fulgte lagene hverandre tett og det endte tilslutt med ettmåls seier til Tertnes.

 

Vipers – Sola

Det ble aldri noe tvil i Aqurama i Kristiansand der Vipers ikke ga fra seg ledelsen en eneste gang i kampen og vant til slutt med 34-27 og er klar for semifinale.

Jeanett Kristiansen var drivende hos Vipers og scoret ni mål, flest av Vipersspillerne. Unge lovende Line Ellertsen og veteranen Tonje Nøstvold scoret flest mål av Solajentene med seks mål hver.

 

Glassverket – Storhamar

Etter en spennende og jevn første kvartfinale, ble kvartfinale nr. 2 ikke like spennende. Storhamar tok føringen fra starten, så seg ikke tilbake og vant tilslutt med 27-18 i Drammenshallen. Malene Ambakk for Storhamar ble toppscorer for hedmarkingene med åtte mål, mens Birna Haraldsdottir scoret flest av Glassverketspillerne med tre mål.

Storhamar er dermed klar for semifinale

Det vil altså si at følgende lag er klare for Semifinale i Sluttspillet for kvinner sesongen 2016/17:
Larvik
Byåsen
Vipers
Storhamar

Semifinalene spilles 30.april og 3.mai. De to høyest gjenværende rangerte etter Grundigligaen kan ikke møtes, og høyest rangert etter Grundigligaen velger motstander først.

Og selv om halvparten av lagene fra kvartfinalene er ute, kan man uansett stemme på sine favoritter på Publikumsfavoritten.

Stem her!