• June Bøttger (Foto: Oppsal)

Oppsal-trio klar for nye sesonger

Tre Oppsalspillere har nylig signert nye avtaler med klubben, noe trener Børge Brown er svært tilfreds med.

Skrevet av Kjell Roger Skauen
– June Bøttger (bildet over) har hatt en veldig god utvikling siden jeg kom til Oppsal Håndball, sier Børge Brown
De første årene hun hadde på Oppsals A-lag var preget av lite spilletid. Fra sommeren 2015, og spesielt  etter at Anne Kjersti Suvdal gikk ut i lykkelige omstendigheter, har June utviklet seg til å bli en god GRUNDIGliga-spiller.
Hun har lagt inn flere ekstra treningsøkter, noe som helt klart har vært en medvirkende årsak til dette.
-Vi i Oppsal er veldig glade for at June har resignert sin kontrakt med klubben!

Mariann Gabrielsen klar for to nye år i Oppsal. Foto: Oppsal Håndball

 Mariann Gabrielsen har også resignert sin kontrakt med Oppsal Håndball, og Oppsals trener er også her full av lovord. -Vi er glade for at den unge lovende LK98-spilleren blir med videre. Mariann er en utøver som legger ned det som trengs for å bli bedre, og hun har en stor og god treningsdose gjennom Wang og Oppsal Håndball + landslagsaktiviteter.
For hennes del, er det viktig med tett og god dialog med tanke på totalbelastningen. Mariann har dette året «gått i lære» bak Malin Aune. Hun er i fin utvikling og har vist sine kvaliteter i Malins skadefravær og den tiden hun ellers har fått på banen. Mariann skal jobbe videre med sine utviklingsmål, og hun kommer garantert til å ta nye steg utover våren og sommeren.
-Vi gleder oss til fortsettelsen!

Rebecca Steinheim klar for to nye år i Oppsal. Foto: Oppsal Håndball

Rebecca Steinheim er den tredje spilleren som har signert avtale.

-Hun kom til oss på en amatørkontrakt sommeren 2016, kan Børge Brown fortelle. -Forutsetningene for å få spilletid i GRUNDIGligaen var opp til henne gjennom treningsarbeidet. Der har Rebecca lagt ned et godt stykke arbeid gjennom sesongen, og helt klart kjempet seg inn i laget via god treningsinnsats.

Rebecca har hatt en fin utvikling, og når det fysiske blir enda bedre, vil hun garantert ta flere steg.

-Jeg er veldig godt fornøyd med lojaliteten og arbeidet Rebecca har lagt ned denne sesongen, så det er gledelig at hun blir med oss videre, avslutter en blid og fornøyd Oppsaltrener.

(Av Oppsal)