Oppgjør på Hamar

Storhamar tar i mot Vipers i første semifinalekamp

Skrevet av NTH

Storhamar – Vipers, søndag 30.april kl. 1800 i Boligpartner Arena.

Vipers har hatt en meget god sesong, sølv i serien, slått Larvik i seriekamp, flest tilskuere, semifinale i Sluttspillet og nå står Storhamar på den andre banehalvdelen i oppgjøret om finale i Sluttspillet 2016/17.

Storhamar endte på femteplass i serien med ti seire og ti tap, deriblant to mot nettopp Vipers. Kamilla Sundmoen, Storhamars toppscorer i serien med hele 134 mål, anført av Betina Rigelhuth med 113. I den siste kvartfinalen mot Glassverket ble målvakt Stine Liden kåret til Storhamars beste, mens Malene Aambakk ble toppscorer med åtte mål.

Vipers på sin side vant komfortabelt mot Sola i sin siste kvartfinale hvor Thorey Rosa Stefansdottir ble Vipers’ beste og scoret også flest mål sammen med Jeanett Kristiansen.

Viperstrener Kenneth Gabrielsen uttaler til Vipers' hjemmeside:


– Det at første kamp spilles på Hamar er i utgangspunktet bra. Det er fint å sitte igjen med hjemmebanefordelen i siste og avgjørende kamp, men det skal ikke være en hvilepute, påpeker Kenneth.

Foto: Terje Refsnes.

– Vi må ha med oss et meget godt resultat fra Hamar.  Storhamar har spilt noen meget gode kamper i løpet av sesongen og vi har hatt to forholdsvis jevne kamper mot dem. Det har vært to fine håndballkamper der begge lag har prestert brukbart.

Følg med på hva lagene skriver på sine sider:

Vipers

Storhamar

Kampen ser du på HandballTV.com
Men vi anbefaler alltid naturligvis at du aller helst følger dramatikken i haller og arenaer, der det virkelig skjer.

Husk også å stemme på Publikumsfavoritten!