Norsk Topphåndball og THON Hotels forlenger hotellsamarbeidet

Begge parter har nå fornøyd signert samarbeidsavtalen som gjelder for tre nye år.

Skrevet av NTH

Begge parter har nå fornøyd signert samarbeidsavtalen som gjelder for tre nye år.

Dette innebærer at THON Hotels forblir sponsor for Norsk Topphåndball frem til 2020.

Gjennom denne avtalen vil det blir flere hotellrom til Topphåndballen.

THON Hotels har i perioden bidratt med hotellrom rundt i Norge til stor glede for flere av Eliteserielagene, samt økonomisk innsats til Norsk Topphåndballs aktiviteter.

«Vi er glade for å forlenge avtalen med THON Hotels. Hotellkjeden har vært en god partner i flere år, og begge parter har fått mye igjen for samarbeidet gjennom mange hotellovernattinger. Thon Hotels har for eksempel gitt Norsk Topphåndball mulighet til å støtte opp for klubber i E-cup, samt mulighet til å gjennomføre aktiviteter» sier Hein Barthold, daglig leder i Norsk Topphåndball.

Norsk Topphåndball vil sammen med THON Hotels i perioden jobbe for styrking av hotellkjedens profileffekt og vil også gjennom topphåndballens arrangement og arenaer knytte sterkere relasjoner til kunder og forretningsforbindelser.

«Vi ønsker å fortsette samarbeidet med Norsk Topphåndball for å fortsette å styrke vår posisjon til norsk idrett, og legge til rette for økt oppmerksomhet for topphåndballen i Norge men også bidra til rekruttering til håndballen gjennom Norsk Topphåndballs breddeprosjekter» sier Thore Nordby hos THON Hotels.

 

Thon Sport

Hos Thon får idrettslag, kretser og forbund innenfor norsk idrett 20-25 % rabatt på overnatting. Thon tilbyr også faste lave priser på konferanser i helgene. Kontakt sport@thonhotels.no

Thon Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, i tillegg til hoteller i Belgia, Nederland og Sverige.

For ytterligere informasjon og kommentarer kontakt:

Thore Blakseth Nordby, Thon Hotels 98097189

Hein Barthold, Norsk Topphåndball 90740310