• Emilie Christensen

Larvik Håndballklubb tar nye grep for å fylle opp Boligmappa Arena

Larvik har hatt idedugnad med sponsorer, kommunen, spillere og ledere

Skrevet av NTH

Idedugnad

Larvik Håndballklubb tar nye grep for å fylle opp Boligmappa Arena på hjemmekamper.
Et av tiltakene som kom ut av en nylig avholdt idedugnad hvor sponsorer, Larvik kommune, spillere og ledere i Larvik  Håndballklubb deltok var å lage en skudd konkurranse i pausen.

 

Deltagere og tiltak

Klubbens sponsorer: Grand Farris Hotell, LOS Digital, Dominos Pizza, Larvik kommune, Supportershoppen og ikke minst Møller Bil Larvik har bidratt med premier.  Møller Bil Larvik har bidratt med en  e-Golf   til en verdi av over 300 000.  Den vinnes til odel og eie av første mann som får ballen gjennom hullet merket Møller Bil Larvik på bilde nedenfor.  De øvrige sponsorer deltar med gavekort av ulike valør.

Et antall drikkeflasker fra DNB kastes ut blant publikum i pausen.  Tre heldige vinnere får to forsøk på å treffe blinken.  Møller Bil Larvik blinken har en diameter på 19 cm – 2 cm mer enn ballen.

 

Konkurransen har har vært avholdt på tre hjemmekamper så langt.  Ennå har ingen vunnet bilen.   Konkurransen vil bli avholdt under høstens hjemmekamper.

  

Gevinsten som den heldig vinner får ser du her:

På bildet ser du Cassandra Tollbring fra Larvik HK (sponset av Møller Bil Larvik) og daglig leder i Møller Bil Larvik – Helge Prestegard