• Heidi Løke

Heidi Løkes første kamp for Storhamar – 24.august!

24. august spiller Heidi Løke sin første kamp for Storhamar mot sitt «gamle» lag i Norge, Larvik.

Skrevet av NTH

Sparebank1-kampen blir Heidi Løkes første kamp for Storhamar Håndball Elite. Da kommer mesterlaget Larvik til Hamar for å teste formen før seriestart i eliteserien.

Skrevet av Tore Svendsrud/Storhamar

I samarbeid med Sparebank1 Østlandet er det klart for storkamp mellom Storhamar og Larvik i BoligPartner Arena torsdag 24. august klokken 18.30.

Her blir det presentasjon av årets Storhamar-lag med mange nye og spennende spillere. Det blir i tillegg Heidi Løkes første kamp som Storhamar-spiller.

– Vi er så heldig å ha med banken på laget og de har gjort dette arrangementet mulig. Vi håper mange ønsker å få med seg «Sparebank1-kampen», som blir den siste store testen før seriestart, sier arrangementsansvarlig i Storhamar Håndball Elite, Vegard Strøm.

Storhamar hadde Larvik i knestående i fjorårets sesong, men hamarsingene har enda til gode å vinne over mesterlaget fra Vestfold. Nå er det en ny mulighet.

Trener Arne Senstad gleder seg over treningskampen.

– Det blir en viktig oppkjøringskamp. Håpet er at vi skal få den første store testen med noenlunde fullt mannskap. Det er helt perfekt med denne kampen en uke før seriestart. Det gir oss en pekepinn på hvor vi står. Jeg håper også at interessen rundt kampen blir stor, sier han.

Heidi Løke, som kom til Storhamar fra Champions League-mesterne Gyør foran denne sesongen, fødte en sønn i slutten av juni. Fram til Sparebank1-kampen skal hun bruke tiden til å komme bedre form både fysisk og håndballmessig. Storhamarfamilien gleder seg stort til å se henne i gult og blått, og håper publikum strømmer til BoligPartner Arena 24. august.

Salg av billetter til kampen vil bli lagt ut i god tid før kampdag. Mer informasjon kommer når det er klart.

Billettpriser Sparebank1-kampen: Voksne: 100 kr. Barn: 50 kr.

Sesongkort gjelder.