Bodø sikret ny semifinalekamp

Bodø måtte vinne for å holde liv i finaledrømmen, og slo ØIF Arendal i Bodø i kveld.

Skrevet av NTH

Etter 33-27 seier over ØIF Arendal sikret Bodø retten til å spille en siste og avgjørende semifinalekamp mot Arendal.

Arendal scoret første målet med Josip Vidovic, men etter to minutter i kampen gikk Bodø opp i ledelsen med Preben Egeli, og etter det beholdt de ledelsen helt til slutt.

Alexander Ørjevik Westby ble mestscorende for Bodø med åtte mål, mens Erik Heia Pedersen delte denne plassen sammen med nevnte Vidovic for Arendal. De puttet seks mål begge to.
Henrik Bielenberg ble kåret til Bodøs beste, mens den utnevnelsen gikk til Josip Vidovic for Arendal.

1407 tilskuere overvar semifinalen i Bodø Spektrum i kveld og tredje og avgjørende semifinale går av stabelen i Sparebanken Sør Amfi søndag 30.april kl. 1800.

Fra ØIF Arendals hjemmeside:

– Når vi spiller som i dag fortjener vi ikke å vinne, det sier en skuffet Marinko Kurtovic til Eurosport umiddelbart etter kampen. – Vi gjør opp mot 18 tekniske feil. Mange av dem ender opp i kontringer i mot oss. Da vinner man ikke håndballkamper, konkluderer han med et tungt uttrykk i ansiktet.

– Vi skal forberede oss godt mentalt og fysisk til den avgjørende hjemmekampen neste søndag. I dag var vi ikke med når kampen startet. Vi var veldig «på» hele formiddagen, men når kampen gikk var vi ikke der vi skal være, forklarer han.

En som var mer fornøyd etter dagens oppgjør var Bodø-trener Børge Lund. – I dag synes jeg vi var bra. Høyt temposkifte og stor fart fremover.I andre omgang blir vi litt slitne og dabber av. Nå har vi lyst til å reise til Arendal for å ta oss videre, kommer det optimistisk.

Husk å stemme på din favoritt på Publikumsfavoritten!

Stem her!