Bodø eller ØIF Arendal?

Søndag spilles siste og avgjørende semifinale om hvem som møter Elverum i finalen!

Skrevet av NTH

Søndag 30.april kl. 1800, Sør Amfi.

Bodø får nok en tur til Arendal for å spille om retten til finaleplass hvor vinneren får møte Elverum til dyst.

Første semifinalekamp mellom disse to lagene i Arendal ble en trhiller av en kamp, med ekstraomganger før hjemmelagets Laurits Mo Rannekleiv sikret seier til ØIF Arendal i sluttsekundene.
Henrik Bielenberg ble BB og toppscorer for Bodø, mens Sondre Paulsen scoret flest for sørlendingene.
I den andre semifinalekampen som ble spilt i Bodø slo nordlendingene tilbake og vant med fem mål (33-27) og sikret dermed en ny semifinale.

NTH skrev dette etter kampen i Bodø:

Arendal scoret første målet med Josip Vidovic, men etter to minutter i kampen gikk Bodø opp i ledelsen med Preben Egeli, og etter det beholdt de ledelsen helt til slutt.
Alexander Ørjevik Westby ble mestscorende for Bodø med åtte mål, mens Erik Heia Pedersen delte denne plassen sammen med nevnte Vidovic for Arendal. De puttet seks mål begge to.
 Henrik Bielenberg ble kåret til Bodøs beste, mens den utnevnelsen gikk til Josip Vidovic for Arendal.
1407 tilskuere overvar semifinalen i Bodø Spektrum i kveld og tredje og avgjørende semifinale går av stabelen i Sparebanken Sør Amfi søndag 30.april kl. 1800.

Over to kamper har Henrik Bielenberg scoret flest mål med 13 totalt og kåret til BB for Bodø i begge kampene og blir viktig i den siste og avgjørende kampen. Alexander Ørjevik Westby har puttet totalt 11 mål over to kamper.
For ØIF Arendal har Josip Vidovic vært stabil for Arendalittene og scoret 12 mål totalt, likt fordelt med antall mål i begge kampene og blir en viktig spiller for ØIF Arendal. Sondre Paulsen, sikker fra 7 meter har totalt 11 mål over to kamper.

Det blir helt sikkert en spennende batalje i Arendal søndag. Vinneren gjennom tre semifinaler møter Elverum til dyst i finalene som spilles best av tre kamper.

Dette skriver klubbene på sine hjemmesider:

Bodø

ØIF Arendal

Kampen ser du på HandballTV.com
Men vi anbefaler alltid naturligvis at du aller helst følger dramatikken i haller og arenaer, der det virkelig skjer.

Husk også å stemme på Publikumsfavoritten!